Tinjauan prosedur pendaptaran FastPay kasino

Dilisensikeun FastPay Casino mangrupikeun proy√©k internasional anu diluncurkeun dina usum panas 2018. √Čta nawiskeun sadayana peminat judi katalog ageung pikeun tiap rasa - ti mimiti m√©ja klasik dugi ka motong liang. Gampang pisan pikeun janten klien tina kasino ieu - pendaptaran di FastPay kasino henteu kedah seueur waktos.

Aturan pendaptaran kasino online

Website resmi Fastpay ngoperasikeun dina kerangka panerapan judi internasional, dumasar kana lisénsi di daérah Curacao. Kusabab kitu, ngan ukur jalma anu umurna leuwih ti 18 taun dina waktos pendaptaran tiasa janten nasabah kasino.

Aturan penting anu kadua nyaéta hiji akun. Kasino online ngalarang nyiptakeun langkung ti hiji akun judi per jalma. Warga kaseueuran nagara di dunya tiasa janten konsumén FastPay, kacuali nagara-nagara ieu:

  • Portugal, Gibraltar, Perancis sareng da√©rah luar negeri na;
  • USA, Bulgaria, Jersey, Belanda, Israel;
  • Lituania, Slowakia, Inggris Raya, Hindia Barat;
  • Spanyol, Curosao.

Kaulinan tinangtu tina katalog tiasa waé henteu sayogi pikeun nagara-nagara tangtu.

Salami prosés pendaptaran, pamuter ngusahakeun diajar sagala aturan kasino online sareng satuju sareng aranjeunna. Disarankeun ulah malire prosés ieu, pangetahuan ngeunaan aturan bakal nyingkahan seueur konflik.

Pelanggaran aturan FastPay tiasa nyababkeun diblokir akun.

FastPay

Tawaran promosi pikeun palanggan énggal

Sadaya pangguna anu parantos ngadaptar sareng FastPay tiasa ngandelkeun bonus deposit munggaran. Jumlah maksimum remunerasi nyaéta 100 USD/EUR atanapi 865 NOK, 127 CAD, 130 AUD, 138 NZD, 375 PLN, 1500 ZAR, 10650 JPY, 0,01 BTC, 1,9 LTC, 0,256 ETH, 0,05 BCH, 44000 DOGE ... Jumlah dana bonus diitung dumasar kana 100% tina ukuran setoran.

Bonus diaktipkeun nalika akun diisi deui, kode promo henteu diperyogikeun. Salaku tambihan, pamuter kéngingkeun 100 spin gratis dina mesin slot. Aranjeunna dikredit merata - 20 puteran gratis dina waktos 5 dinten ti tanggal deposit.

Pikeun ngarobih dana bonus kana artos anu nyata, anjeun kedah nempatkeun taruhan dina jumlah anu 50 kali lipat tina bonus anu dihimpun.

FastPay gaduh bonus deposit kadua. √Čta ditagihkeun dina bentuk 75% tina jumlah setoran. Bonus ieu 2 kali kirang ti bonus deposit anu munggaran.

Prosés ngadamel akun

Anjeun tiasa ngadaptarkeun kasino FastPay dina situs utama, atanapi dina eunteung na. Pendaptaran sayogi tina komputer, smartphone sareng tablet.

Pikeun nyieun akun, pencét tombol"Daptar". Tempatna di luhur loka, warna héjo. Ngeklik tombol bakal ngaktipkeun formulir pendaptaran sareng kolom ieu:

  • email;
  • nomer telepon;
  • kecap akses - disarankeun pikeun netepkeun kombinasi anu paling sesah;
  • mata uang - anjeun kedah milih salah sahiji mata uang anu sayogi - USDT, USD, EUR, DOG, BCH, LTC, ETH, BTC, ZAR, JPY, PLN, NZD, AUD, NOK, CAD.

Sadaya bidang diperyogikeun. Pamaké ogé kedah parios kotak"Kuring satuju kana aturan." Dina tahap pendaptaran, anjeun tiasa ngalanggan milis promosi, atanapi lirén langgananana. Buletin kalebet tawaran anu pikaresepeun, wartos kasino. Anjeun tiasa ngaaktipkeunana deui dina akun pribadi anjeun.

Saatos ngaklik tombol"Daptar", kasino bakal ngintun serat sareng tautan kana e-mail anu ditangtoskeun. Diperyogikeun pikeun aktip - pangguna tiasa pencét kana tautan langsung dina serat, atanapi nyalin sareng nempelkeun kana palang alamat peramban. Upami pesen ti FastPay henteu aya dina Koropak anjeun dina 30 menit, anjeun kedah muka folder Spam, dimana pesenna tiasa disalahkeun.

Aktipitas Akun ngamungkinkeun anjeun lebet nganggo kecap akses sareng email. Dina akun pribadi anjeun, anjeun kedah muka profil sareng ngeusian inpormasi anu leungit ngeunaan diri anjeun. Sadaya data kedah akurat. Anjeun tiasa nambihan mata uang akun tambahan dina akun anjeun - kasino henteu ngawatesan nasabahna kana hiji mata uang.

Verifikasi Idéntitas dina FastPay Casino

Ngan ukur pangguna anu diverifikasi tiasa nganggo pinuh sadaya jasa kasino online. Penarikan dana tina rekening kaulinan dibuka ngan ukur saatos ngaidéntifikasi jalmi na. FastPay tiasa nyungkeun verifikasi iraha waé, tapi langkung saé pikeun ngalakukeunana langsung saatos pendaptaran.

Kasino ngajamin kaamanan data pribadi. Kanggo verifikasi, anjeun kedah muka halaman"Akun" dina akun pribadi anjeun sareng buka bagian"Dokumén". Di dieu anjeun kedah unggah scan atanapi poto paspor anjeun, atanapi dokumén sanés anu tiasa ngabuktikeun idéntitas anjeun. Gambar na kedah saé kualitasna.

Salaku pelengkap paspor, anjeun panginten peryogi pernyataan bank, tagihan kanggo mayar komunikasi, sareng sajabina. Dokumén kedah ngagaduhan inisial anu cocog sareng paspor. Istilah maksimum pikeun mariksa dokumén anu dikirim nyaéta 24 jam. Kasino gaduh hak pikeun nyungkeun dokumén tambahan, pidéo atanapi telepon.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan id√©ntifikasi pribadi, pama√©n tiasa ngahubungi dukungan. √Čta tiasa dianggo 24/7 sareng sayogi ngalangkungan obrolan langsung sareng email.

Nutup sareng"katirisan" hiji akun

Pelanggan kasino online FastPay ngagaduhan hak pikeun ngahapus akun kaulinanana iraha waé. Akunna tiasa ditutup ku ngahubungi tim dukungan.

Upami pamaén henteu lebet kana akun pribadi na salami 6 bulan, henteu nempatkeun taruhan sareng henteu neundeun setoran, maka akun na bakal ditangguhkeun. Katirisan akun sanés mangrupikeun panutupan, éta tiasa diaktipkeun deui.

Kumaha kuring ngadamel taruhan munggaran kuring di Fastpay?

Anjeun tiasa nempatkeun taruhan dina kasino langsung saatos didaptarkeun. Dana kiridit langsung. Jumlah deposit minimum nyaéta 0,01 BTC, 14 NZD, 10 EUR/USD, 37 PLN, 13 CAD, 4400 DOGE, 0,2 LTC, 13 AUD, 151 ZAR, 0,05 BCH, 1060 JPY, 0,025 ETH, 87 NOK. Kasino henteu ngecas komisi pikeun ngeusian, tapi éta tiasa diatur ku sistem pamayaran.

Saatos dana dikredit, tetep pikeun milih buruan anu pas. FastPay nawiskeun maén mesin slot, kaulinan méja, Live kasino sareng dealer langsung. Dina total, langkung ti 1000 kaulinan sayogi dina situs éta. Mesin slot tiasa diuji ogé dina modeu gratis. Aya slot anu kapisah pikeun tohan dina cryptocurrency.

Sadaya palanggan anyar kasino online sacara otomatis janten anggota sistem kasatiaan. Poin dileler pikeun panggunaan aktif jasa FastPay. Aranjeunna nangtoskeun tingkat pamuter dina program kasatiaan. Unggal tingkatan masihan kaistiméwaan nyalira. Salaku conto, pamaén anu tingkat kadua sareng langkung luhur dina kasino nyayogikeun hadiah ulang taun.

Titik anu dituju atanapi poin status tiasa ditukeurkeun ku artos anu saleresna. Anjeun tiasa silih tukeur sataun sakali - dina minggu terakhir bulan Désémber.

Pendaptaran dina FastPay muka kasempetan anu hadé pikeun peminat mesin slot sareng gim judi anu sanés. Gampang ngadaptar dina situs - anjeun ngan ukur kedah ngeusian formulir pondok. Kasino naroskeun idéntifikasi pikeun mastikeun idéntitasna - ieu mangrupikeun prosedur standar pikeun sadaya kasino online anu sah.