Nawaran promosi, bonus na Konci promosi di FastPay kasino

FastPay Casino

Kasino modéren naon waé henteu tiasa dibayangkeun tanpa tawaran promosi. Bonus bertindak salaku hadiah pikeun konsumén anu aya, memotivasi konsumén poténsial pikeun ngadaptar. Kasino online FastPay ngora saluyu sareng tren sareng ngagaduhan program bonus anu éksténsif. Babarengan ku pangmayaran anu ampir instan, katalog anu ageung tina kaulinan, bonus ngajantenkeun kasino ieu pikaresepeun pisan kanggo didaptarkeun.

FastPay

Tawaran bonus pikeun palanggan énggal

Bonus wilujeng sumping ngan ukur tiasa dianggo sakali. √Čta sayogi saatos pendaptaran. Kli√©n anyar tiasa milih kaluar tina promosi. Anjeun teu kedah nganggo kode promosi pikeun mastikeun partisipasi anjeun. Aktipikasi dilaksanakeun sacara otomatis saatos nyimpen setoran munggaran. Anjeun tiasa nyirian bonus dina akun pribadi anjeun atanapi ku ngahubungi jasa dukungan palanggan.

Bonus wilujeng sumping dikredit dina setoran kahiji sareng kadua. √Čta b√©nten-b√©nten dina jumlah maksimum sareng cara akrual. Kaayaan pikeun ngagunakeun dana bonus sami. Tarohan pikeun dua bonus munggaran nya√©ta 50x. Dibutuhkeun pikeun ngasuh dana bonus dina waktos 48 jam tina tanggal nampi.

Pikeun ilubiung dina promosi wilujeng sumping, anjeun kedah setor sahenteuna 20 USD/EUR kana rekening kaulinan anjeun, atanapi anu sami dina mata uang sanés - 0,002 BTC, 0,4 LTC, 0,096 BCH, 8800 DOGE, 0,05 ETH, 75 PLN 2130 JPY, 302 ZAR, 174 NOR, 25 CAD, 26 AUD.

Ukuran kiridit bonus:

  • Simpenan munggaran - dugi ka 100 USD/EUR, 865 NOR, 0,5 BCH, 44000 DOGE, 130 AUD, 0,01 BTC, 1,9 LTC, 127 CAD, 1511 MOBIL, 0,25 ETH, 10670 JPY, 374 PLN. Jumlah pasti bonus ditangtukeun salaku 100% tina ukuran deposit. Salaku tambahan, dina deposit anu munggaran, pamuter nampi 100 spin gratis ti FastPay. Aranjeunna dikredit dina 5 dinten ti tanggal dana disimpen kana rekening. Kemenangan maksimum dina muter teu tiasa ngaleuwihan 22000 DOGE, 0,005 BTC, 50 EUR, 0,125 ETH, 65 AUD, 0,24 BCH, 187 PLN, 0,95 LTC, 64 CAD, 433 NOR, 5330 JPY.
  • Simpenan kadua - dugi ka 0,125 ETH, 22000 DOGE, 50 EUR, 65 AUD, 0.24 BCH, 187 PLN, 0.95 LTC, 64 CAD, 433 NOR, 5330 JPY, 0,005 BTC. Akrual lumangsung dina bentuk 75% tina setoran. Teu aya spin b√©bas anu disayogikeun kanggo ngeusian.
  • FastPay Casino

    Ngamuat deui bonus ti FastPay dina Jumaah sareng Salasa

    Unggal minggu pamaén aktip tiasa nampi dana bonus kanggo setoran dina kampanye Reload dina dinten Salasa sareng Jumaah. Partisipasi dina promosi nyaéta ku uleman - perusahaan ngirimkeun uleman ka pamaén anu minuhan saratna.

    Muat deui bonus ti FastPay dinten Salasa ngan ukur kanggo nasabah anu tingkat 4-10 dina program kasatiaan. Bonus dikredit dina bentuk 100% tina deposit munggaran dina dinten éta. Deposit minimum pikeun ilubiung dina promosi nyaéta 0,002 BTC, 0,4 LTC, 20 EUR, 0,096 BCH, 174 NOR, 8800 DOGE, 75 PLN, 0,05 ETH, 2130 JPY, 302 ZAR, 20 USD, 25 CAD, 26 AUD. Jumlah maksimum moal tiasa ngaleuwihan 1,9 LTC, 100 USD/EUR, 44000 DOGE, 130 AUD, 0,5 BCH, 0,01 BTC, 127 CAD, 1511 MOBIL, 0,25 ETH, 10670 JPY, 374 PLN, 865 NOR ... Tarohan ditangtukeun ku tingkat pamuter dina sistem kasatiaan:

    • ti 4 dugi ka 7 - 40x;
    • 8 sareng langkung - 35x.

    Kasino FastPay ogé mayar Bonus Reload Jumaah ngan pikeun pamaén anu tingkatna henteu langkung handap tina 4. Jumlah deposit minimum pikeun ilubiung dina promosi sami sareng bonus Reload dina Salasa. Jumlah maksimum, persentase sareng taruhan ditangtukeun ku tingkat dina program kasatiaan. Beuki luhur, dana bonus langkung seueur ka pamaén sareng langkung gampil dina wébkeunana.

    Kodeu Promosi Kasino FastPay

    FastPay Bonus

    Kodeu promo FastPay teu tiasa dianggo dina promosi wilujeng sumping, pikeun ngaktipkeun Reload Bonus sareng sababaraha tawaran san√©s. √Čta disayogikeun ka unggal pamuter masing-masing, gumantung kana kagiatanana. Kodeu promosi diaktipkeun ngalangkungan akun pribadi anjeun. Kalayan bantosanna, pamuter tiasa ngandelkeun taruhan gratis atanapi artos bonus . Kaayaan pikeun unggal kode promo b√©da-b√©da. Penting pisan pikeun anjeun diajar √©ta sateuacan dianggo.

    Sistem kasatiaan dina FastPay kasino online

    Program bonus diwangun ku 10 tingkatan sareng tingkat paling luhur"Hideung". Status dina sistem kasatiaan ditangtoskeun dumasar kana poin status anu diraih ku pamuter.

    Unggal tingkat nganggap hakna nyalira. Beuki luhur status pangguna, beuki seueur bonus anu ditampi. Tingkat na mangaruhan ukuran hadiah, perséntase cashback, tarohan, jsb

    Titik Status diala ku taruhan dina mesin slot sareng bagian Live Casino. Pikeun kéngingkeun hiji poin, jumlah tarohan kedahna nyaéta:

    • dina mesin vending - 174 NOR, 0,002 BTC, 8800 DOGE, 0,4 LTC, 20 EUR, 0,096 BCH, 75 PLN, 0,05 ETH, 2130 JPY, 25 CAD, 302 ZAR, 20 USD, 26 AUD;
    • kana kaulinan di bagian"Live Casino" - 1740 NOR, 0,02 BTC, 88000 DOGE, 4 LTC, 200 EUR, 0,96 BCH, 750 PLN, 0,5 ETH, 20130 JPY, 250 CAD, 3020 ZAR, 200 USD, 260 AUD.

    Kanggo ngalih ka tingkat salajengna, pamuter nampi ti 20 puteran gratis. Nalika ningkatkeun ka tingkat Hideung 8, 9 sareng 10, palanggan FastPay nampi hadiah tunai tambahan.

    FastPay Cashback

    Pamaén anu tingkat 9 atanapi langkung tiasa ngarepkeun pengembalian dana dugi ka 10% tina taruhan anu leungit dina 30 dinten terakhir. Bets dina dana bonus teu kaétang. Cashback dikredit dina dinten ka-1 unggal bulan. Cashback henteu hartosna usaha. Artos anu ditampi tiasa dianggo pikeun taruhan, atanapi ditarik kana kartu bank atanapi dompét éléktronik.

    Hadir Ayeuna

    FastPay kasino ngucapkeun selamat ulang taun ka klien aktif na unggal taun. Spins gratis dina mesin slot dileler kado. Anjeun tiasa kéngingkeun kado nalika ngahontal 2 sareng tingkat salajengna dina sistem kasatiaan. Pikeun bonus, anjeun kedah ngahubungi jasa dukungan. Hadiahna tiasa dikredit ngan ukur dina ulang taun. Hungkul pamaén aktip anu tiasa ngandelkeun hadiah.

    Jumlah putaran gratis gumantung kana tingkatanna. Dina tingkat kadua, 20 puteran gratis mayar, jam 7 - 300. Ti 8 dugi ka 10 tingkat, henteu muter dilélér, tapi dana bonus. Tarohan nyaéta 10x. Istilah pribadi dilarapkeun pikeun pamaén Hideung.

    Nuansa program bonus

    Dana bonus sayogi pikeun tarohan sacara éksklusif dina mesin slot. 100% unggal taruhan diperhitungkeun. Upami anjeun gaduh bonus aktip, anjeun moal tiasa nempatkeun taruhan dina:

    • slot sareng jackpot anu tetep sareng progresif;
    • kaulinan kasual;
    • dewan sareng kaulinan langsung.

    Kaulinan poker video ogé dikaluarkeun. Pikeun palanggaran aturan kasino FastPay, saurang pamaén tiasa dikaluarkeun tina program bonus.

    Partisipasi dina program bonus ditunda samentawis upami jumlah 8 setoran terakhir 50 persén atanapi langkung langkung luhur tibatan rating bonus (jumlah bonus * 100/jumlah sadaya setoran). Pas pamuter mimiti nyumponan sarat tina program bonus, anjeunna bakal nampi bewara email sareng bakal tiasa nganggo bonus deui.

    Program bonus kasino online FastPay kasohor ku rupa-rupa tawaran. Kasino di nawiskeun promosi permanén sareng samentawis, ngagaduhan gambar menarik. Pamaén aktif ngagaduhan hadiah tambahan anu ngajantenkeun midangkeun langkung saé sareng nguntungkeun. Sadaya detil ngeunaan promosi diterbitkeun dina bagian"Promo" sareng"Syarat sareng Kaayaan" dina halaman wéb kasino. Aranjeunna diperyogikeun pikeun maca.