Oferta promocionale, shpërblime dhe kode promovuese në kazinonë FastPay

FastPay Casino

Çdo kazino moderne nuk mund të imagjinohet pa oferta promocionale. Bonuset veprojnë si shpërblime për klientët ekzistues, motivojnë klientët e mundshëm të regjistrohen. Kazinoja e re në internet FastPay është në përputhje me trendet dhe ka një program të gjerë bonusi. Së bashku me pagesa pothuajse të menjëhershme, një katalog i madh lojërash, bonuse e bëjnë këtë kazino shumë tërheqëse për tu regjistruar.

FastPay

Oferta bonusi për klientë të rinj

Bonuset e mirëseardhjes mund të përdoren vetëm një herë. Ato sigurohen menjëherë pas regjistrimit. Klientët e rinj mund të heqin dorë nga promovimi. Ju nuk keni nevojë të përdorni një kod promovues për të konfirmuar pjesëmarrjen tuaj. Aktivizimi kryhet automatikisht pasi keni bërë depozitimin e parë. Ju mund ta shënoni bonusin në llogarinë tuaj personale ose duke kontaktuar shërbimin e mbështetjes së klientit.

Bonusi i mirëseardhjes kreditohet në depozitat e para dhe të dyta. Ato ndryshojnë në shumën maksimale dhe metodën e përllogaritjes. Kushtet për përdorimin e fondeve bonus janë të njëjtat. Bast për dy shpërblimet e para është 50x. Kërkohet të bastosh fonde bonusi brenda 48 orëve nga data e marrjes.

Për të marrë pjesë në promovimin e mirëseardhjes, duhet të depozitoni të paktën 20 USD/EUR në llogarinë tuaj të lojërave, ose ekuivalentin e saj në një monedhë tjetër - 0.002 BTC, 0.4 LTC, 0.096 BCH, 8800 DOGE, 0.05 ETH, 75 PLN, 2130 JPY, 302 ZAR, 174 NOR, 25 CAD, 26 AUD.

Madhësitë e kredive bonus:

  1. Depozita e parë - deri në 100 USD/EUR, 865 NOR, 0,5 BCH, 44000 DOGE, 130 AUD, 0,01 BTC, 1,9 LTC, 127 CAD, 1511 CAR, 0,25 ETH, 10670 JPY, 374 PLN. Shuma e saktë e bonusit përcaktohet si 100% e madhësisë së depozitës. Për më tepër, në depozitimin e parë, lojtari merr 100 rrotullime falas nga FastPay. Ata kreditohen brenda 5 ditëve nga data e depozitimit të fondeve në llogari. Fitimet maksimale në rrotullime nuk mund të kalojnë 22000 DOGE, 0.005 BTC, 50 EUR, 0.125 ETH, 65 AUD, 0.24 BCH, 187 PLN, 0.95 LTC, 64 CAD, 433 NOR, 5330 JPY.
  2. Depozita e dytë - deri në 0.125 ETH, 22000 DOGE, 50 EUR, 65 AUD, 0.24 BCH, 187 PLN, 0.95 LTC, 64 CAD, 433 NOR, 5330 JPY, 0.005 BTC. Akrualizimi zhvillohet në formën e 75% të depozitës. Asnjë rrotullim falas nuk sigurohet për rimbushje.

FastPay Casino

Ringarko bonuse nga FastPay të Premten dhe të Martën

Çdo javë lojtarët aktivë mund të marrin fonde bonusi për depozitat brenda fushatës Ringarko të Martën dhe të Premten. Pjesëmarrja në promovim është me ftesë - kompania u dërgon ftesa lojtarëve që plotësojnë kushtet.

Ringarko bonusin nga FastPay të martën është në dispozicion vetëm për klientët që kanë nivelet 4-10 në programin e besnikërisë. Bonusi kreditohet në formën e 100% të depozitës së parë në atë ditë. Depozita minimale për të marrë pjesë në promovim është 0.002 BTC, 0.4 LTC, 20 EUR, 0.096 BCH, 174 NOR, 8800 DOGE, 75 PLN, 0.05 ETH, 2130 JPY, 302 ZAR, 20 USD, 25 CAD, 26 AUD. Shuma maksimale nuk mund të kalojë 1.9 LTC, 100 USD/EUR, 44000 DOGE, 130 AUD, 0.5 BCH, 0.01 BTC, 127 CAD, 1511 CAR, 0.25 ETH, 10670 JPY, 374 PLN, 865 NOR ... Bast përcaktohet nga niveli i lojtarit në sistemin e besnikërisë:

  • nga 4 nĂ« 7 - 40x;
  • 8 e lart - 35x.

Kazinoja FastPay gjithashtu paguan Bonusin e Riparkimit të së Premtes vetëm për lojtarët me një nivel jo më të ulët se 4. Shuma minimale e depozitës për të marrë pjesë në promovim është e ngjashme me bonusin e Ringarko të Martën. Shuma maksimale, përqindja dhe basti përcaktohet nga niveli në programin e besnikërisë. Sa më i lartë të jetë, aq më shumë fonde bonusi i jepen lojtarit dhe aq më lehtë është t'i bësh bast.

Kodet Promovuese të Kazinos FastPay

Bonuse FastPay

Kodet promovuese të FastPay nuk mund të përdoren në promovimin e mirëseardhjes, për të aktivizuar Bonusin e Rimbushjes dhe disa oferta të tjera. Ato u sigurohen secilit lojtar veç e veç, në varësi të aktivitetit të tij. Kodet promovuese aktivizohen përmes llogarisë tuaj personale. Me ndihmën e tyre, lojtari mund të llogarisë në bastet falas ose paratë e bonusit . Kushtet për secilin kod promo janë të ndryshme. Imshtë e domosdoshme t'i studioni ato para se t'i përdorni.

Sistemi i besnikërisë në kazinotë online FastPay

Programi i bonusit përbëhet nga 10 nivele dhe niveli më i lartë"Black". Statusi në sistemin e besnikërisë përcaktohet bazuar në pikët e statusit të fituara nga lojtari.

Çdo nivel merr privilegjet e veta. Sa më i lartë të jetë statusi i përdoruesit, aq më shumë bonuse ai merr. Niveli ndikon në madhësinë e shpërblimeve, përqindjen e kthimit të parave, bast, etj.

Pikët e Statusit fitohen nga bastet në makinat e fatit dhe në seksionin Live Casino. Për të marrë një pikë, shuma e bastit duhet të jetë:

  • nĂ« makinat e shitjes - 174 NOR, 0.002 BTC, 8800 DOGE, 0.4 LTC, 20 EUR, 0.096 BCH, 75 PLN, 0.05 ETH, 2130 JPY, 25 CAD, 302 ZAR, 20 USD, 26 AUD;
  • nĂ« lojĂ«rat nĂ« seksionin"Kazino e DrejtpĂ«rdrejtĂ«" - 1740 NOR, 0,02 BTC, 88000 DOGE, 4 LTC, 200 EUR, 0,96 BCH, 750 PLN, 0,5 ETH, 20130 JPY, 250 CAD, 3020 ZAR, 200 USD, 260 AUD.

Për të kaluar në nivelin tjetër, lojtari merr nga 20 rrotullime falas. Kur azhurnohen në nivelin e zi 8, 9 dhe 10, klientët e FastPay marrin shpërblime shtesë parash.

FastPay Cashback

Lojtarët me një nivel 9 ose më shumë mund të presin një rimbursim deri në 10% të basteve të humbura në 30 ditët e fundit. Bastet mbi fondet bonus nuk llogariten. Kthimi i parave të gatshme kreditohet në ditën e 1-të të çdo muaji. Kthimi i parave të gatshme nuk nënkupton një bast. Paratë e marra mund të përdoren për bast, ose të tërhiqen në një kartë bankare ose një portofol elektronik.

Dhurata e ditëlindjes

Kazinoja FastPay u uron klientëve të saj aktivë Gëzuar Ditëlindjen çdo vit. Rrotullimet falas në automatet jepen si dhuratë. Ju mund të merrni një dhuratë kur të arrini 2 nivele dhe nivelet pasuese në sistemin e besnikërisë. Për një bonus, duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes. Dhurata mund të kreditohet vetëm në ditëlindje. Vetëm lojtarët aktivë mund të mbështeten në shpërblime.

Numri i rrotullimeve falas varet nga niveli. Në nivelin e dytë, paguhen 20 rrotullime falas, në 7 - 300. Nga 8 në 10 nivele, nuk jepen rrotullime, por fonde bonusi. Bast është 10x. Kushtet personale zbatohen për lojtarët e Zezë.

Nuancat e programit bonus

Fondet e bonusit janë në dispozicion për bast vetëm në makinat e fatit. 100% e secilës bast merret parasysh. Nëse keni një bonus aktiv, nuk mund të vini bast në:

  • lojĂ«ra elektronike me çmime tĂ« paracaktuara dhe progresive;
  • lojĂ«ra tĂ« rastĂ«sishme;
  • lojĂ«ra nĂ« bord dhe drejtpĂ«rdrejt.

Përjashtohen gjithashtu lojërat video poker. Për shkelje të rregullave të kazinosë FastPay, një lojtar mund të përjashtohet nga programi i bonusit.

Pjesëmarrja në programin e bonusit pezullohet përkohësisht nëse shuma e 8 depozitave të fundit është 50 përqind ose më e lartë se vlerësimi i bonusit (shuma e bonuseve * 100/shuma e të gjitha rimbushjeve). Sapo lojtari të fillojë të plotësojë kërkesat e programit të bonusit, ai do të marrë një njoftim me email dhe do të jetë në gjendje të përdorë përsëri shpërblimet.

Programi i Bonusit të Kazinos në internet FastPay shquhet për shumëllojshmërinë e tij të ofertave. Kazinoja ofron promovime të përhershme dhe të përkohshme, mban tërheqje interesante. Lojtarët aktivë kanë të drejtë për shpërblime shtesë që e bëjnë lojën edhe më interesante dhe fitimprurëse. Të gjitha detajet e promovimeve publikohen në seksionet"Promo" dhe"Kushtet dhe Kushtet" në faqen e internetit të kazinosë. Atyre u kërkohet të lexojnë.