Промотивни понуди, бонуси и промотивни кодови во казиното FastPay

Казино FastPay

Секое модерно казино не може да се замисли без промотивни понуди. Бонусите дејствуваат како награда за постојните клиенти, ги мотивираат потенцијалните клиенти да се регистрираат. Младото онлајн казино FastPay е во согласност со трендовите и има обемна програма за бонуси. Заедно со скоро моментални исплати, огромен каталог на игри, бонусите го прават ова казино многу привлечно за пријавување.

FastPay

Бонус понуди за нови клиенти

Бонусите за добредојде можат да се користат само еднаш. Тие се обезбедуваат веднаш по регистрацијата. Новите клиенти можат да се исклучат од промоцијата. Не треба да користите промотивен код за да го потврдите вашето учество. Активирањето се врши автоматски по уплатата на првиот депозит. Можете да го обележите бонусот на вашата лична сметка или да контактирате со службата за поддршка на клиенти.

Бонусот за добредојде се кредитира на првиот и вториот депозит. Тие се разликуваат во максималниот износ и начинот на пресметување. Условите за користење бонус средства се исти. Облогата за првите два бонуси е 50x. Потребно е да се обложите со бонус средства во рок од 48 часа од датумот на прием.

За да учествувате во промоцијата за добредојде, треба да депонирате најмалку 20 УСД/ЕУР на вашата сметка за игри или еквивалентно во друга валута - 0,002 БТК, 0,4 ЛТЦ, 0,096 БЦХ, 8800 ДОGEЕ, 0,05 ЕТХ, 75 ПЛН, 2130 JPY, 302 ZAR, 174 NOR, 25 CAD, 26 AUD.

Големини на бонус кредити:

  1. Прв депозит - до 100 УСД/ЕУР, 865 НОР, 0,5 БЦХ, 44000 ДОGE, 130 AUD, 0,01 БТК, 1,9 ЛТЦ, 127 CAD, 1511 АВТОМОБИЛ, 0,25 ЕТХ, 10670 PП,, 374 ПЛН. Точниот износ на бонусот се одредува како 100% од големината на депозитот. Дополнително, на првиот депозит, играчот добива 100 бесплатни вртења од FastPay. Тие се кредитираат во рок од 5 дена од датумот кога средствата се депонирани на сметката. Максималните добивки на вртења не можат да надминат 22000 DOGE, 0,005 BTC, 50 EUR, 0,125 ETH, 65 AUD, 0,24 BCH, 187 PLN, 0,95 LTC, 64 CAD, 433 NOR, 5330 JPY.
  2. Втор депозит - до 0,125 ETH, 22000 DOGE, 50 EUR, 65 AUD, 0,24 BCH, 187 PLN, 0,95 LTC, 64 CAD, 433 NOR, 5330 JPY, 0,005 BTC. Пресметката се одвива во форма на 75% од депозитот. Не се обезбедуваат бесплатни вртења за надополнување.

FastPay Casino

Вчитајте ги бонусите од FastPay во петок и вторник

Секоја недела активните играчи можат да добиваат бонус средства за депозити во рамките на кампањата „Вчитај повторно“ во вторник и петок. Учеството во промоцијата е со покана - компанијата испраќа покани до играчи кои ги исполнуваат условите.

Вчитај бонус од FastPay во вторник е достапен само за клиенти кои имаат нивоа 4-10 во програмата за лојалност. Бонусот се кредитира во форма на 100% од првиот депозит на тој ден. Минималниот депозит за учество во промоцијата е 0,002 BTC, 0,4 LTC, 20 EUR, 0,096 BCH, 174 NOR, 8800 DOGE, 75 PLN, 0,05 ETH, 2130 JPY, 302 ZAR, 20 USD, 25 CAD, 26 AUD. Максималниот износ не може да надмине 1,9 LTC, 100 USD/EUR, 44000 DOGE, 130 AUD, 0,5 BCH, 0,01 BTC, 127 CAD, 1511 CAR, 0,25 ETH, 10670 JPY, 374 PLN, 865 NOR ... Влогот се одредува според нивото на играчот во системот на лојалност:

  • од 4 до 7 - 40x;
  • 8 и нагоре - 35x.

Казиното FastPay исто така го исплаќа бонусот за повторно вчитување во петок само на играчи со ниво не помало од 4. Минималниот износ на депозит за учество во промоцијата е сличен на бонусот за повторно вчитување во вторникот. Максималниот износ, процент и облог се одредуваат според нивото во програмата за лојалност. Колку е повисоко, толку повеќе средства за бонус се доделуваат на играчот и полесно е да се обложуваат.

Пром-кодови на FastPay казино

FastPay Bonuses

Пром-кодовите FastPay не можат да се користат во добредојдената промоција, за активирање на Бонусот за повторно вчитување и некои други понуди. Тие се дадени на секој играч поединечно, во зависност од неговата активност. Промотивните кодови се активираат преку вашата лична сметка. Со нивна помош, играчот може да смета на бесплатни обложувалници или бонус пари . Условите за секој промо код се различни. Задолжително е да ги проучите пред да ги користите.

Систем за лојалност во онлајн казиното FastPay

Бонусната програма се состои од 10 нивоа и највисоко ниво „Црна“. Статусот во системот на лојалност се одредува врз основа на статусните поени заработени од играчот.

Секое ниво претпоставува свои привилегии. Колку е поголем статусот на корисникот, толку повеќе бонуси добива. Нивото влијае на големината на наградите, процентот на враќање на парите, облогот итн.

Постојните поени се заработуваат со обложување на автомати и во делот Казино во живо. За да добиете еден поен, износот на облогот мора да биде:

  • на автоматите - 174 НОР, 0,002 БТК, 8800 ДОGE, 0,4 ЛТЦ, 20 ЕУР, 0,096 БЦХ, 75 ПЛН, 0,05 ЕТХ, 2130 PПИ, 25 CAD, 302 ЗАР, 20 УСД, 26 AUD;
  • на игри во делот"Казино во живо" - 1740 НОР, 0,02 БТК, 88000 ДОGE, 4 ЛТЦ, 200 ЕУР, 0,96 БЦХ, 750 ПЛН, 0,5 ЕТХ, 20130 PПИ, 250 ЦАД, 3020 ЗАР, 200 УСД, 260 АУД.

За преминување на следното ниво, играчот добива од 20 бесплатни вртења. При ажурирање во Црно ниво 8, 9 и 10, клиентите на FastPay добиваат дополнителни парични награди.

FastPay Cashback

Играчите со ниво од 9 или повеќе може да очекуваат враќање на парите до 10% на изгубените обложувалници во последните 30 дена. Облозите за бонус средства не се сметаат. Cashback се кредитира на 1-ви ден од секој месец. Cashback не подразбира облог. Добиените пари може да се користат за обложувалници или да се повлечат во банкарска картичка или електронски паричник.

Подарок за роденден

Казиното „FastPay“ им посакува среќен роденден на своите активни клиенти секоја година. Бесплатните вртења на автоматите се доделуваат како подарок. Може да добиете подарок кога ќе достигнете 2 и последователни нивоа во системот на лојалност. За бонус, мора да контактирате со службата за поддршка. Подарокот може да се кредитира само на роденденот. Само активните играчи можат да сметаат на награди.

Бројот на бесплатни вртења зависи од нивото. На второ ниво, се плаќаат 20 бесплатни вртења, на 7 - 300. Од 8 до 10 нивоа, не се доделуваат вртења, туку бонус средства. Влогот е 10x. За црните играчи важат лични услови.

Нијанси на програмата за бонуси

Бонусните средства се достапни за обложување исклучиво на автомати. 100% од секој облог е земен во предвид. Ако имате активен бонус, не можете да ставате облози на:

  • слотови со фиксни и прогресивни џекпоти;
  • обични игри;
  • игри на табла и во живо.

Исклучени се и видео игри покер. За прекршување на правилата на казиното FastPay, играчот може да биде исклучен од програмата за бонуси.

Учеството во програмата за бонуси е привремено суспендирано ако износот на последните 8 депозити е 50 проценти или повеќе од рејтингот на бонусите (збир на бонуси * 100/збир на сите надополнувања). Штом играчот започне да ги исполнува барањата на програмата за бонуси, тој ќе добие известување по е-пошта и повторно ќе може да ги користи бонусите.

Програмата за бонус на онлајн казино FastPay се истакнува по својата разновидност на понуди. Казиното нуди трајни и привремени промоции, одржува интересни ждрепки. Активните играчи имаат право на дополнителни награди што ја прават играта уште поинтересна и профитабилна. Сите детали за промоциите се објавени во деловите „Промо“ и „Услови и услови“ на веб-страницата на казиното. Од нив се бара да читаат.